Verdens beste godteri

Galleberg siden 1922

Dine favoritter fra Galleberg

Det kan være kaldt og surt å bo i nord, og da er det kanskje ikke så rart at vi som bor her er blant de mest søthungrige menneskene i verden? Galleberg har helt siden 1922 forsynt landet med verdens beste godteri. Vi har en rekke spennende produsenter fra hele verden i porteføljen, som står bak kjente og kjære produkter som for eksempel Fisherman’s Friend, Ricola og Ritter-Sport. Vi har lange tradisjoner for å velge de beste produktene, og på denne måten gjøre nordmenn kjent med spennende smaker fra andre land.

Det var for eksempel svært få i Norge som kjente til engelsk lakriskonfekt, men med våre produkter fra Bassels har hundretusener av nordmenn blitt glade i disse fargerike dropsene.

Verdens beste godteri hjem til deg!

Galleberg har opp igjennom årene stort sett vært agentur for utenlandske merker. Dette betyr at vi har stått for import og videre distribusjon av Bassels, Cloetta og andre store utenlandske merker sine produkter

Med et stadig større fokus på handel på nett har Galleberg nå også planer om å åpne nettbutikk. Ved å selge direkte til privatmarkedet kan vi kutte ut mellomledd og på denne måten gi våre kunder bedre priser. På denne måten kan du få verdens beste godteri levert rett på døra!

Det beste fra Sverige

Det er mange som mener at svenske Cloetta Fazer produserer noe av verdens beste godteri. De innehar flere gode saker som vi også kjenner fra barskapet, som for eksempel Tyrkisk Pepper og Dumle. De lager også Mentos som er kjent over hele verden.

Mange har lurt på om Galleberg har hatt planer om å starte med egen produksjon Dette har faktisk vært diskutert innad i familien Galleberg ved flere anledninger. Vi er overbevist over at det ikke kan bygges nok sjokoladefabrikker, men vår ekspertise er nok hovedsakelig innen salg og markedsføring.

Verdens beste halspastiller

Det er ikke mange som har vokst opp i Norge uten å ha kjent på den intense følelsen en Fisherman’s Friend gir i munnen. I et land med surt vær og hyppige forkjølelser, har vi vært stolte av å ha levert en av de mest populære halspastillene gjennom tidene. Med over 20 varianter finnes det helt sikkert en Fisherman som passer for deg.

Galleberg leverer verdens beste godteri, og med svært kjente produkter som Fisherman’s Friend, Mentos og Ricola i sortimentet kan vi levere halspastiller for enhver smak og strupe. Vår visjon har alltid vært å kunne tilby et bredt og spennende utvalg. Alle har sine favoritter, men det er ikke alle som finner den i Twist-posen.